Til hovedinnhold

Varme

Å bestemme hvilken type oppvarming du skal ha kan være utfordrende. Det er mange valgmuligheter og derfor er våre elektriker klare til å hjelper deg med gode råd og montering til oppvarming både inne og utendørs.

Gulvoppvarming visualisert med to barn som sitter på et varmt gulv. Foto
  • 60 % av strømforbruket går til oppvarming
  • Valg av ulike typer oppvarming
  • Godt og varmt for hele familien

Valgene er mange, fra en enkel og rimelig panelovn til mer kostnadskrevende systemer. Elektrisk oppvarming er oppvarming som går på det elektriske anlegget i boligen din. Det er elektrisk energi som blir omgjort til varme.

Planlegg tidlig

Det er viktig å planlegg tidlig hvilken oppvarmingsløsning som skal benyttes. Skal du for eksempel ha gulvvarme så bør du tenke på hvilken type rom, hva er eksisterende gulv og hvilken type nytt overgulv skal benyttes. Skal du ha panelovner eller varmepumpe bør du blant annet tenke på hvordan rommet skal innredes.

Det finnes ulike typer for innendørs og utendørs bruk.

Hvor mye strøm går til oppvarming?

I en gjennomsnittlig bolig går omtrent 60 % av det totale strømforbruket til oppvarming. Det er derfor mye å spare på å velge riktig løsning for varme i din bolig.

Få hjelp av elektriker

Det kan være utfordrende å søke seg fram til hvilken type oppvarming som passer best for din bolig. Våre elektrikere kan hjelpe deg å ta det rette valget. Bestill befaring eller installasjon av elektrisk oppvarming i god tid, så du får tid til å planlegge og vurdere alternativene.

Kontakt elektriker nå